Ring BG

Каналът на Ring BG е спортно ориентиран български телевизионен канал, който е любим на много хора. Главната част от аудиторията на Ринг БГ е мъжка, но и много жени са почитателки на този тв канал. От своето създаване до днес каналът е спечелил много почитатели, които са се увеличили през годините. Не отдавна каналът смени името си на Pro BG.


В нашия уеб сайт ще можете да гледате Вашите любими спортни предавания от всяко място и по всяко време. В линка посочен по-долу ще можете да гледате напълно безплатно програмата на телевизия Pro BG.

От създаването на спортния телевизонен канал той набира много голяма популярност. Ring BG излъчва интересни предавания от цял свят, като Евролигата по баскетбол, състезания по канадска борба, силов многобой, Формула 1, състезанията Формула 3000, футбол, Купа Дейвис и много други. От 2008 г. Българското футболно първенство от А и Б група се излъчва по Pro BG. От момента, когато телевизионния канал стана част от btv Media Group той загуби част от своите почитатели, тъй като голяма част от спортните предавания се насочиха към програмата на btv Action.

Гледайте програмата на RING BG на живо ТУК.