BTV CinemaВ програмата на bTV Cinema влизат филми и сериали от всички жанрове. Зрителите могат да видят още и образци на европейското кино. bTV Cinema излъчва повторенията на БГ сериалите Стъклен дом и Седем часа разлика.
От 2012 г. bTV Cinema излъчва на живо филмови награди от международно значение като наградите Оскар, Златен глобус, Наградите на Гилдията на киноактьорите и наградите “Писък”.

Добре дошли в нашата страница посветена на bTV Cinema. Тук можете да гледате вълнуващата програма на bTV Cinema. Телевизията спечели сърцата на българските фенове благодарение на нейната програма, която включва култови български сериали, като Седем часа разлика и Стъклен дом. Освен това тук можете да гледате много други интересни филми и сериали, които са хитове по целия свят. Подарете си добро настроение с вълнуващата програма на BTV Cinema.

Гледайте програмата на BTV Cinema по всяко време. Нашият уеб сайт Ви предоставя удобна възможност да следите всичко около интересната телевизия по всяко време. Тук можете да гледате програмата на bTV Cinema.